Vi söker volontärer

Vill du bli jourkvinna hos? Du kan bidra med mycket, oavsett hur mycket eller lite tid du har! Tillsammans kan vi göra skillnad!

Kvinnojouren Frida är en ideell förening som engagerar volontärer eller jourkvinnor som vi kallar dem, och de är ett stort stöd. De medverkar med sin kunskap och sitt engagemang i de aktiviteter som rör jouren.

Den huvudsakliga uppgiften är att vara till hands för kvinnor och barn som bor i våra jourlägenheter, och det är deras behov och önskemål som styr mycket av arbetets insatser. Ett volontäruppdrag innebär att man tillsammans med en annan volontär tar hand om boende i våra lägenheter. Man väljer själv hur mycket man vill engagera sig.

Styrelsen och volontärerna träffas regelbundet för att stämma av de aktuella behoven samt uppdateras i kvinnofridsfrågor.

Om du är intresserad av att bli volontär är du välkommen att fylla i formuläret här, berätta gärna lite om dig själv, vi kontaktar dig så snart vi hinner.

Varmt välkommen!

Intranätet är för dig som är aktiv och behöver hämta upp blanketter och annat som du kan behöva.

Inloggning får du av styrelsen.

Jag är intresserad av att bli volontär

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Kvinnojouren Frida behandlar personuppgifter som inkommit till oss enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen, GDPR (General Data Protection Regulation). 
Det är exempelvis medlemsuppgifter som lämnats eller inkommen e-post etc.